АВАРІЙНИХ ДЕРЕВ ПОМЕНШАЄ

Дата: 15.03.2017 15:14
Кількість переглядів: 725

Фото без описуЗ першим теплом «закипіли» на повну й весняні роботи в місті: комунальники взялись активно прибирати вулиці, парки, сквери  від сміття, що лежало під снігом усю зиму. Попереду ще багато до чого треба докласти рук: побілка бордюрів, висаджування квітів…Всього місяць на те, щоб встигнути вже до Великодня зробити наші вулиці й дороги ошатнішими та красивішими, щоб забуяли вони барвами життя на тлі весняного цвітіння дерев.
Ті ж зістарені дерева, від яких – ні цвіту, ні плоду, а лише  -  потенційна небезпека – підуть, так би мовити, «під пилку». Бригада з благоустрою міської ради уже нині активно залучається до робіт з обрізування аварійних дерев на вулиці О.Невського, що поблизу міської другої школи. Три густо уражені омелою, здоровезні липи загрозливо нависли над проїжджою частиною, і при першому сильному пориві вітру могли наробити добрячого лиха як водіям, так і пішоходам. А що найгірше  – впасти на покрівлі людських помешкань, пошкодивши їх.  

Згідно акту обстеження зелених насаджень, погодженого постійною комісією виконкому міської ради, аварійні  і сухі  дерева, які заважають людям чи становлять загрозу безпеці дорожнього  руху, підлягають терміновому видаленню. На різних вулицях міста виявлено близько десятка таких дерев, але найпершою очистять від  трухлявих лип  й тополь саме центральну вулицю Фото без описуО.Невського. Роботи з обрізання  аварійних дерев виконуються в кілька етапів, оскільки поруч знаходяться житлові будинки.  Відповідну спецтехніку для виконання висотних робіт місту надала агрокорпорація «Крупець», - резюмував трудомісткий  процес санітарної чистки міста від застарілих зелених насаджень перший заступник міського голови Віктор Ісюк.

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних