Визначили, як опорну

Дата: 09.06.2017 15:01
Кількість переглядів: 930

Фото без описуНа позачерговій двадцять третій сесії міської ради депутатською більшістю було підтримано проект рішення, відповідно до якого Підзамчівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів отримала багатообіцяючий статус опорного закладу.

У ході голосування було також припинено юридичні особи Башарівської загальноосвітньої школи (тепер вона функціонуватиме у статусі філії школи І-ІІ ступенів Підзамчівської ЗОШ), а Копанівський дошкільний навчальний заклад «Сонечко» та сільська дев’ятирічка, шляхом об’єднання, надалі функціонуватимуть як Копанівська філія НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Підзамчівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Радивилівської міської ради. Перед початком розгляду питань з порядку денного депутати заслухали доповідь І.Ковалевської, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, яка поінформувала про те, що жоден педагог, як і техпрацівник, із штатів шкіл, які набувають статусу філій, увільнений не буде.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних