Співала скрипка

Дата: 27.02.2017 14:37
Кількість переглядів: 676

Фото без описуУ КЗ “Радивилівська дитяча школа мистецтв” Радивилівської міської ради відбувся музичний вечір “Для Вас співає скрипка”.

 Можна сказати, що життя кожної людини розпочинається з пісні, адже першими нашими спогадами є колискові пісні, які ми чуємо від наших матусь. А коли ми виростаємо, пісня не залишає нас, а стає вірною  супутницею усього нашого  життя.  Адже ми співаємо за роботою, під час відпочинку, в час боротьби  пісня  надає  нам  наснаги, у  горі – підбадьорює, а в свята -  розважає. Саме їм,  пісням, без яких ми не уявляємо свого життя був присвячений концерт. Учні та викладачі відділу струнно-смичкових інструментів подарували присутнім незабутні хвилини  відпочинку, наповнені звучанням чудових мелодій.

У їх виконанні прозвучали різноманітні за жанрами українські народні пісні. Слухачі отримали насолоду від мелодійної  італійської пісні.

Без  пісні  втратили б свою емоційну силу  кінофільми та мультфільми.  Саме завдяки  пісенним шедеврам  композиторів Раймонда Паулса,  Олександра Рибнікова, Френціса Лея, Джеймса Хорнера  глядачі з-захопленням чекають перегляду улюблених стрічок.

 Популярні  сучасні естрадні пісні найвідоміших музикантів сьогодення – Святослава  Вакарчука, Тіни Кароль, Олександра Рибака, Тараса Петриненка та інших співаків по-особливому звучали у виконанні різних за складом інструментальних ансамблів.

Окрасою концерту стали виступи  талановитих юних вокалістів.Фото без опису

За допомогою  сучасних  музичних  засобів, ритмів, тембрів  та гармоній учасникам концерту вдалося  створити незабутню атмосферу свята,  адже пісня - це безцінна перлина творчості, що завжди дарує радість.

 

Директор школи                                                                         Сузанна Клюй

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних