У міській раді відзначили керівників прогресивних підприємств агропромислового виробництва, з якими налагоджено тісну та ефективну співпрацю, – з нагоди Дня працівників сільського господарства.

 

За  доброю традицією, у третю неділю листопада професійне свято в нашій державі відзначали працівники усіх галузей сільського господарства. Цього дня заслужені слова шани і поваги отримували всі, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня відповідальний  за важливі аграрні справи. Адже саме сільськогосподарська діяльність по праву вважається опорною підвалиною в економічному зростанні всієї країни, запорукою благополуччя жителів кожного міста й села.

 На цьому, зокрема, наголосив Радивилівський міський голова Микола Карапетян, вручаючи у понеділок  іменні подяки керівникам сільгосппідприємств, які, завдячуючи високому управлінському таланту, шанобливому підходу до кращих традицій сільського господарювання, в поєднанні з впровадженням інноваційних технологій, нині впевнено орієнтуються на сучасні аграрні тенденції та не зі слів знають про цінну перспективу найбільшого національного багатства – плодючих українських ґрунтів.

За особистий внесок  в розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, цього дня почесними відзнаками міського голови були відзначені генеральний директор агрокорпорації «Крупець» Володимир Варфалюк, голова правління фермерського (селянського) господарства «Сяйво» Петро Лисак, директор приватного підприємства «Агро+» Василь Гнатюк, керівник ТзОВ сільськогосподарського підприємства «Славіом» Марія Павлюк, ветеран сільськогосподарського виробництва Михайло Котюк.

Міський голова побажав усім, чиїми руками твориться імідж сільськогосподарської галузі Радивилівщини, аби намічені задуми й плани успішно втілювалися в життя, щоб рясні врожаї та високі економічні показники забезпечували стабільність та впевненість у завтрашньому дні.