У БАШАРІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСТВІ ОСВЯТИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ ПОЛЕГЛОМУ НА ВІЙНІ ГЕРОЮ - МОХОТОНКУ ІВАНУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ (20.05.1984 – 13.03.2022 р.р.)

Її встановили в приміщенні філії Башарівської гімназії, де навчався Іван. Сьогодні, в жалобний день других роковин по загибелі воїна, відбувся поминальний молебень та освячення меморіальної дошки.

Міжмуніципальна співпраця громад – зменшує фінансове навантаження на місцеві бюджети

Міжмуніципальне співробітництво сьогодні – це актуальна вимога сучасності та інноваційна форма діяльності, яка дозволяє громадам вирішувати спільні питання, зменшуючи при цьому фінансове навантаження на свої бюджети.

Світла пам'ять і вічна шана Герою, який віддав життя за незалежність та територіальну цілісність України. МИНАЄ РІК СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ…

Богдан Сергійович Гордійчук загинув 13 березня поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Сьогодні – жалобні другі роковини по загибелі нашого Героя-Захисника МОХОТОНКА ІВАНА ВОЛОДИМИРОВИЧА з с.Перенятин (20.05.1984 – 13.03.2022 р.р.)

Старший солдат Мохотонко Іван Володимирович був учасником АТО, в 2015-2016 роках перебував на передовій у зоні антитерористичної операції.

Налагоджуємо міжмуніципальну співпрацю з колегами з Бродівська міська рада за підтримки експертів HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

Сьогодні з робочим візитом у Бродівській громаді побували заступник міського голови Радивилівської територіальної громади Олександр Пастух, керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради Сергій Гуща та керівники профільних напрямків Ірина Ковалевська і Орися Сиротюк.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 

Поновлення реєстрації платника єдиного податку

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, як поновлюється реєстрація платника єдиного податку після закінчення процедури адміністративного або судового оскарження рішення контролюючого органу про анулювання реєстрації платника ЄП – ФОП, у разі прийняття рішення на користь такого платника.

Строки сплати земельного податку для громадян

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до абзацу першого пункту 286.5 статті 286 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями, далі - ПКУ) нарахування фізичним особам сум плати за землю проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки, у тому числі право на яку фізична особа має як власник земельної частки (паю), які надсилають платнику податку у порядку, визначеному статтею 42 ПКУ, до 01 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку, визначеному статтею 58 ПКУ, разом із детальним розрахунком суми податку, який, зокрема, але не виключно, має містити кадастровий номер та площу земельної ділянки, розмір ставки податку та розмір пільги зі сплати податку.