Відбулось урочисте відкриття  змагань «Спортивні надії Радивилівщини» які  проводяться з 19 березня по 01 квітня.

Минулої неділі  в спортивному залі Радивилівського НВК «Школа №2-ліцей» відбулось урочисте відкриття відкритої першості  Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Радивилова з нагоди Дня звільнення нашого міста від нацистських загарбників.

В  програму змагань включені змагання з баскетболу  футболу та легкоатлетичного кросу.

У параді відкриття  змагань брали участь збірні команди відділення легкої атлетики, футболу та баскетболу Радивилівської КДЮСШ,  а також наші гості – юні баскетболісти із Крупецької територіальної громади та селища Підкамінь Бродівського району Львівської області.

Відкриту першість Радивилівської КДЮСШ   урочисто відкрили  почесні гості змагань:  голова міської ради Микола Аракелович Карапетян та його заступник Олександр Володимирович Пастух. Також учасників змагань привітав Зразковий дитячий колектив «Калейдоскоп» , керівник колективу Яна Гуска,  Радивилівського міського будинку культури,  який підготував для учасників невеличку концертну програму.

Після урочистого відкриття було розпочато змагання з баскетболу. У зазначеному турнірі взяло участь понад 30 учасників, які представляли  чотири  команди, зокрема дві від Радивилівської КДЮСШ та від команда Крупецької ОТГ і Бродівського району.

В загальному підсумку змагань з баскетболу перше місце виборола команда Радивилівської  КДЮСШ №1, друге місце Бродівського району,  третє місце посіла команда Радивилівської КДЮСШ №2, а на четвертому залишились команда з Крупецької ОТГ.

Переможців та призерів змагань нагороджували кубками, медалями та грамотами. Окрім цього згідно з  рішеням оргкомітету змагань було нагороджено Овгара Романа (команда Бродівського р-н.) кубком наймолодшого гравця та кубком кращого гравця змагань з баскетболу було відзначено Манзюка Павла (команда Радивилівської КДЮСШ).  Нагородження проводив  заступник міської голови Олександр Пастух.

Організатори та учасники змагань щиро дякують спонсору змагань Артуру Тарасюку, який усім командам підготував солодкі подарунки.

Вітаємо  переможців та  призерів змагань з баскетболу та  бажаємо  подальших перемог нашим вихованцям. Зичимо усього найкращого усім, хто долучився і сприяв проведенню  та організації змагань з баскетболу.

Запрошуємо на змагання з футболу, які відбудуться 25 березня на стадіоні ССОК «Веселка», початок  о 10.30 годині.