90 літ прожити – не поле перейти! Підтвердженням слів з народної мудрості стала многотрудна доля ветерана Другої Світової війни, міського старожила Леоніда Володимировича Бульбіна.
Суворі роки Другої Світової війни та невиліковні хвороби залишили непоправний слід у його старості: щедру, 90-ту зиму сам ювіляр, на превеликий жаль, зустрічає без можливості навіть  вдячно поглянути на вітальників у своєму домі. Але з пам’яті наших поколінь ніколи не стерти подвигу воїна-героя, мужності й відваги, виявлених в боротьбі за мирне небо для нащадків. І радивилівська громада, і її очільники бережливо пам’ятають вклад кожного міського ветерана-фронтовика, дотепер відвідуючи їхні оселі напередодні знаменних дат, як от  День визволення міста, День Перемоги... Також і з нагоди щедрих ювілеїв…

Нинішнього вівторка зі світлої нагоди – дев’яностого Дня народження,  привітати Леоніда Володимировича прибули заступник голови Радивилівської міської ради з гуманітарних питань О.В.Пастух, голова міської організації ветеранів Д.К.Воронко.
Від імені міського голови М.Карапетяна вони привітали сивочолого ветерана, висловивши ювілярові найщиріші побажання добра, миру, достатку. Життя  Леоніда Володимировича, як і більшості тих, чиї груди прикрашають медалі за бойові заслуги у війну, є прикладом відповідальності для сучасної молоді, працелюбства (усе післявоєнне життя він пропрацював на Радивилівській меблевій фабриці). Урочисте вітання завершилось врученням ювілярові цінного подарунка.

Наталка Янчин