Вітаючи тих, хто створює свято

Дата: 09.11.2017 17:38
Кількість переглядів: 925

Фото без описуЄ серед нас ті, хто сіють зерно, печуть хліб... Але не менш високим є людське покликання - творити і дарувати свято.

Як зробити це професійно й відточено, доторкнувшись сердець глядачів глибиною слова, мудрістю пісні чи іскрометним танцем, як ніхто краще, знають працівники культури та аматори народного мистецтва нашої об’єднаної громади. Відзначення жодної урочистої події в житті міста чи села не обходиться без цих людей, що їхня самовіддана творча праця  вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Сьогодні, 9 листопада, у актовій залі дитячої школи мистецтв дружну й талановиту родину культпрацівників Радивилівської об’єднаної громади вітало її керівництво: міський голова М.А.Карапетян, його заступник з гуманітарних питань О.В.Пастух, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.М.Ковалевська.

Звертаючись до тих, хто присвятив своє життя роботі на сцені, міський голова, зокрема, відзначив, що в закладах культури об’єднаної громади працюють справжні професіонали, фахівці своєї справи, які не втомлюються доносити до людей багату культуру нашого народу. За вагомий особистий внесок  у плідну творчу діяльність та з нагоди професійного свята були традиційні квіти та почесні відзнаки. Нагородили, зокрема, С.В.Атаденко, директора клубу-філіалу с.Підзамче, І.Г.Бурмай, завідувача клубу-філіалу с.Гаї-Лев’ятинські, В.В.Гладиша, колишнього директора районного Будинку культури, Я.В.Гуску, балетмейстера зразкового ансамблю сучасного танцю «Калейдоскоп» міського Будинку культури, Г.М.Дмитрук, начальника відділу культури і туризму 1986-2009 років, Я.Є.Жолновича, хормейстера народного аматорського хору міського Будинку культури, М.С.Колесник, викладача по класу теоретичних дисциплін Радивилівської дитячої школи мистецтв, А.О.Комар, заступника директора з культурно-масової роботи міського Будинку культури, О.В.Кощук, провідного методиста міського Будинку культури, Г.Г.Мирончук, заступника директора інформаційної та науково-методичної роботи міського Будинку культури; працівників Радивилівської дитячої школи мистецтв О.С.Сисак (викладача по класу скрипки) А.П.Сірка (викладача по класу духових інструментів), Ю.В.Бабич, (викладача по класу бандури),  Р.А.Стрільчук (прибиральницю службових приміщень).

Невичерпного творчого натхнення працівникам культури та аматорам народного мистецтва об’єднаної громади побажали і творчі учнівський та педагогічний колективи Радивилівського НВК «школа№2-ліцей», а також вихованці міського будинку школяра, які подарували людям сцени прекрасні акорди вітального концерту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних