ЗАТВЕРДЖЕНО ЦІЛЬОВІ ПРОГРАМИ І СТАВКИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ

Дата: 30.01.2017 17:30
Кількість переглядів: 885

На позачерговій п’ятнадцятій сесії, яка відбулась минулого четверга, 26 січня, міська рада прийняла рішення про збалансування відсоткового навантаження на бізнес, пішовши назустріч місцевим підприємцям. Відтак, 1 група платників єдиного податку буде сплачувати 10% розміру прожиткового мінімуму (160 грн на місяць), 2 група - 15% розміру мінімальної зарплати (480 грн на місяць). Депутати сподіваються, що в результаті прийнятих рішень не виникне  дефіциту бюджету та вдасться втримати ріст цін на продукцію.

Крім іншого, депутати внесли зміни до рішення міської ради від 24.12.2015 року «Про затвердження програм», а конкретно - до «Програми зміцнення законності та правопорядку, сприяння розвитку та діяльності громадських формувань з охорони порядку на території Радивилова на 2016-2020 роки», збільшивши шляхом голосування витрати на матеріальне забезпечення громадського формування «Граніт»: з 16 до 24  тис. грн. на рік. Рішенням сесії внесено зміни й у кількісний склад виконавчого комітету міської ради: до вирішення проблем діяльності та життєзабезпечення громади залучили й нещодавно затвердженого заступника міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастуха. Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту й туризму міської ради І.Ковалевська на сесії висвітлила проблему гострої необхідності упорядкувати діяльність груп короткотривалого перебування дітей, які раніше діяли при районному центрі служб для сім’ї, дітей та молоді: заслухавши доповідача, депутати внесли зміни  до Статуту Радивилівського навчального закладу «Сонечко», опісля - затвердили блок питань з врегулювання земельних відносин.

У цілому ж на сесії розглянули 26 питань, серед яких значна частина стосувалася затвердження цільових програм діяльності міської ради та її виконавчого комітету. Пройшовши попереднє обговорення  членами постійних профільних комісій, проекти рішень без зайвої тяганини були ухвалені депутатським корпусом. В їх числі, наприклад, програма впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у виконавчих органах Радивилівської міської ради та міськвиконкому, закладах освіти та культури; підвищення знань у галузі права на період до 2021 року; програма висвітлення діяльності ради в засобах масової інформації;  програма матеріально-технічного забезпечення сесійної та депутатської діяльності на поточний рік; програма благоустрою Радивилівської ОТГ, яка впродовж року буде регулювати заходи діяльності щодо поліпшення якості міських та сільських доріг, комфорту вулиць, облаштування дитячих майданчиків, місць для відпочинку тощо.  Позитивне рішення було ухвалено і щодо  програми соціального захисту окремих категорій населення об’єднаної громади, яка забезпечить можливість надання у межах бюджетних асигнувань грошової допомоги на поховання, лікування чи вирішення соціально-побутових проблем. У ході голосування було створено тимчасову комісію міської ради з вивчення питань доцільності перейменування вулиць та затверджено її склад.  Окрім бюджетних, соціальних та майнових питань, на сесії було розглянуто та підтримано запит депутата міської ради І.Й.Полетка щодо проведення капітального ремонту даху та вентиляційних каналів будинку №28, що на вулиці Волковенка. У затвердженій редакції рішення виконавчому комітету рекомендовано створити комісію та провести обстеження вказаного об’єкта, щоб визначити доцільність, види та об’єм ремонтних робіт.

Наталка Янчин

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних