Як зауважив Олександр Володимирович під час прес-конференції із представниками місцевих ЗМІ, яка відбулась у залі засідань міської ради в середу, 26 жовтня, саме на часі тримати руку на пульсі життя громад, які в числі перших долучились до децентралізації, і зараз перебувають на етапі становлення якісно нових суспільно-економічних змін.

 Зокрема, нардеп побував у селах Радивилівської об’єднаної громади з метою формування бюджету на наступний рік. А точніше – аби закласти в  загальнодержавному кошторисі необхідне фінансування на розвиток та реконструкцію стратегічно-важливих осередків для життя громадян на місцях. Наприклад, за сприяння народного депутат цьогоріч в Радивилівській центральній районній лікарні було розпочато капітальний ремонт покрівлі приміщення, де розташовані гінекологічне та пологове відділення. Роботи нині перебувають на етапі завершення. Наступним об’єктом для будівельників має стати аварійна покрівля будинку культури. У ці дні, наголосив нардеп, тривають усі підготовчі роботи, укомплектація необхідної документації, укладення договорів з будівельними фірмами-підрядниками щоб ще цьогоріч встигнути розпочати й завершити капітальне оновлення пішохідного тротуару на вулиці О.Невського (від зупинки Автовокзал до вже відремонтованої ділянки в центрі міста). Депутат побував також біля пам’ятника загиблим в зоні проведення АТО,  встановленого на Алеї Слави в міському парку, який було виготовлено, в тому числі, за рахунок матеріальної підтримки народного обранця. За його безпосередньої участі та сприяння невдовзі буде встановлено меморіальну дошку в пам'ять загиблого захисника Владислава Шемуровського на фасаді міської, другої школи.

Підсумовуючи свій візит в Радивилів, Олександр Володимирович  відзначив активність міської громади, особисто міського голови Миколи Аракеловича і його команди в підготовці проектів у різних сферах життєдіяльності міста та повідомив, що в наступному році на розвиток громади мають надійти додаткові вливання державних коштів на соціально-економічний, культурний, освітній, медичний розвиток.

 

Наш кор.