ТУРБОТА ПРО ВЕТЕРАНІВ – СВЯЩЕННИЙ ОБОВ’ЯЗОК

Дата: 20.03.2017 16:45
Кількість переглядів: 1229

Фото без описуНе з порожніми руками до сивочолих героїв завітали напередодні відзначення 73-ї річниці визволення міста та району від нацизму заступник міського голови з гуманітарних питань О.Пастух, очільники ветеранських організацій Д. К.Воронко, В.Бондар. Вони привітали учасників бойових дій 1941 – 1945 років за адресами їх проживання, вручаючи щедрі продуктові набори.

Кожен ветеран – гордість громади. І допоки б’ються наші серця, ми маємо зберегти та передати нащадкам їхні спогади про криваві події 1941-1945 років, складаючи шану сивочолим воїнам-визволителям за те, що живемо під мирним небом. Та невблаганний час бере своє, і з приходом кожної наступної річниці визволення чи великої Перемоги, їх серед нас залишається все менше.

Висловити глибоку вдячність тим, хто має статус ветерана війни, хто пройшов пекло фронту, тилу, вистояв, а далі ще й піднімав з руїн народне господарство, в суботу, 18 березня, у оселі сімох учасників бойових дій Радивилівської об’єднаної громади навідалися представники міської ради та очільники ветеранських організацій.

Від імені міського голови М.Карапетяна, депутатського корпусу, виконавчого комітету ради, сивочолим учасникам та інвалідам війни Л.В.Бульбіну, О.І.Казмірчуку, М.І.Ботвіну, І.Й.Дурді, В.П.Федчуку, І.О.Бохонку (с.Малі Гайки), П.М.Желізняку (с.Круки), адресувались щирі побажання міцного здоров’я, родинного затишку. Наче заповідь, лунала настанова ще довго знаходитися в життєвім строю, як найдосвідченіше, наймудріше покоління радивилівського родоводу.

  • Ми завжди пам’ятатимемо, якою дорогою ціною дісталася перемога над ворогом, а тому безмежно дякуємо нашим хоробрим визволителям, - наголосив під час вітальних рукопотискань з ветеранами О.В.Пастух.

Розчулені учасники війни та їхні рідні висловлювали щиру вдячність за таке святкове вітання. Виявлена владою турбота, за словами ветеранів, є дуже доречною, адже вона вкотре засвідчує щиру повагу та шанобливе ставлення до них.

Побувала Наталка Янчин

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних