І слово «війна» увірвалось в життя українців…

Дата: 22.06.2017 16:17
Кількість переглядів: 740

Фото без опису22 червня 1941 року фашистська Німеччина напала на Радянський Союз. Ця дата завжди буде жити в пам'яті нашого народу:  радивилівська громада, як і вся країна, відзначила День скорботи і вшанувала пам'ять загиблих на полях бою. 

Виявляючи глибоку повагу до героїв-визволителів тієї, тепер уже далекої війни, які поклали своє життя за мирне  небо над головою нащадків, голова об’єднаної громади М.А.Карапетян, голова райдержадміністрації О.В.Ващук, голови ветеранських організацій Д.К. Воронко, В.А.Бондар, військовий комісар Радивилівського району О.Є.Шевчук, представники радивилівської спілки чорнобильців та ветерани Афганістану зібрались на Меморіалі Слави, до пам’ятника полеглим на фронтах Другої світової війни поклали квіти. Сьогодні вже не так багато залишилося в живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління, прозвучало на місці вічного спочинку загиблих солдатів.

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних