Пошук

В пам’ять про загиблого героя

Дата: 30.11.2016 16:15
Кількість переглядів: 905

Фото без описуНа фасаді Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» у середу, 30 листопада, було встановлено меморіальну дошку колишньому учневі Шемуровському Владиславу Віталійовичу. У свої неповних 23 роки він став героєм нашого часу, бо пожертвувавши за спокій на рідній землі найдорожчим, що лише дано людині Всевишнім. Власним життям.

30 серпня цього року куля снайпера обірвала життя справжнього патріота, бійця добровольчого батальйону Української добровольчої армії. Другого вересня з почестями, як і належить проводжати полеглого в бою захисника, Владислава Шемуровського було поховано на міському кладовищі.

Участь в урочистому відкритті взяли голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.Карапетян, народний депутат ВРУ від виборчого округу №154 О.Дехтярчук, помічник народного депутата Р.Коваль, мама Владислава  - Оксана Леонідівна та близькі загиблого, бойові побратими.Фото без опису

Директор навчального закладу Д.Денисюк закликав хвилиною скорботи пом’янути усіх полеглих захисників, які відстоювали суверенітет та незалежність України в зоні бойових дій. 

  • На сьогодні, згідно офіційних даних, число загиблих в АТО становить більше двох тисяч військових. Подібні меморіальні дошки повинні бути на фасадах шкіл, де навчались загиблі герої. Щоб кожен учень, дивлячись в їхні мужні обличчя, подумки дав відповідь на запитання, чи є достойним сином своєї Батьківщини? Бажаю усім нам якнайшвидшого миру, але тільки не ціною відділення українських земель, - наголосив у своєму зверненні народний депутат О.Дехтярчук, який виділив кошти на виготовлення та усіляко сприяв встановленню дошки пам’яті загиблого радивилівського захисника. 

Учні школи тримали в руках запалені лампадки, читали жалобні вірші. До усміхненого образу Друга Маестро, (бойовий псевдонім Владислава Шемуровського – авт..),  викарбуваному на гранітній плиті, поклали живі квіти.

Вічна пам'ять героям


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних