До відома депутатів міської ради восьмого скликання !

В четвер, 18 серпня ц.р. о 14 год 00 хв. в Залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться чергова шоста сесія міської ради восьмого скликання з наступним порядком денним:

1. Про  внесення змін до сільських бюджетів ОТГ на 2016 рік.

2.Про структуру виконавчих органів Радивилівської  міської ради.

3. Про затвердження Порядку виплати винагороди державним реєстраторам.

4. Про Положення про тендерний комітет Радивилівської міської ради об'єднаної територіальної громади.

5  Про  затвердження детальних  планів територій 

6. Про дозвіл на викуп земельної  ділянки несільськогосподарського призначення.

7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність та технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність.

8. Про дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості) в оренду.

9. Про затвердження технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок в оренду.

10. Про розгляд звернень щодо встановлення пільги по сплаті земельного податку та орендної плати.

11.    Про припинення дії договору оренди земельної ділянки.

12.    Про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

13.    Про надання  дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність.

14. Про дозвіл на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості) в оренду.

15. Про  Порядок  розподілу  земельних ділянок між  населеними  пунктами, які  ввійшли  до об’єднаної  територіальної громади  м. Радивилів для будівництва і  обслуговування  жилого будинку та господарських будівель  та споруд.

16. Різне.  

З проектами рішень можна ознайомитись в рубриці "Документи".