З візитом у Вербську санаторну школу-інтернат

Дата: 20.04.2017 16:01
Кількість переглядів: 625

     Фото без описуВелике значення у роботі МЦСССДМ  відіграють благодійники, які безкорисливо допомагають нужденним і є великою підтримкою у роботі соціальних працівників. Саме перед великими святами ці люди першими приходять на допомогу працівникам центру. Завдяки принесеному одягу, іграшкам, продуктам харчування, сім’ї, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях мають змогу отримати гостинці до свят. І цей рік не став винятком. До Великодних свят благодійники спільно з працівниками МЦСССДМ відвідали Вербську санаторну школу-інтернат, куди відвезли солодощі для вихованців даного закладу.

       Приємною несподіванкою для сім’ї з села Дружба, де проживають троє дітей, двоє з яких є з вадами здоров’я, став подарунок – телевізор, який благодійники передали для сім’ї. Саме тісна співпраця з людьми, які намагаються завжди Фото без описудопомогти в складних ситуаціях дає позитивні результати у сприянні  допомоги різним категоріям сімей. А це, особливо відчувається у передсвяткові дні. Ця справа є приємною не тільки для нас, працівників центру та благодійників, а й для наших підопічних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних