АФГАН ПРОДОВЖУЄ ВЧИТИ…

Дата: 18.06.2018 15:19
Кількість переглядів: 556

Фото без описуНа окраїні села Новоукраїнське, що в Дружбівському старостинстві Радивилівської об’єднаної громади, цьогоріч знову відбулась страйкбольна тематична реконструкція за мотивами військового конфлікту в Афганістані 1979-89 років. 
Організатором заходу виступила Радивилівська команда Ш.Т.У.Г. під командуванням Руслана Бормового. Відтворенням проекту «Війна в Афганістані: 1979-1989 рр.» місцеві страйкболісти  займаються, починаючи з 2011 року. Щороку саме тут, оскільки ландшафт місцевості – заліснене плоскогір’я, доволі схожий на природні умови Афганістану. І ці природні умови  дозволяють гравцям вельми реалістично відтворювати поставлені перед ними завдання та місії. Масштабна гра-реконструкція за всі ці роки навіть набула всеукраїнського формату, адже в числі учасників - страйкболісти із Києва, Мукачева, Львова, Ужгорода, Одеси, Черкас, Володимир-Волинського, Тернополя, Кривого-Рогу, Шепетівки, Ковеля та ще майже десятка міст.

За конкретний час, у складних умовах, гравці повинні не тільки «вижити», а й успішно виконати низку військово-тактичних завдань. Окрема тема – це одяг та спорядження: кожен учасник повинен максимально точно відповідати історичним аналогам напрямку, який реконструює команда. Загальна кількість учасників склала майже сотню  осіб! В тому числі, гру-реконструкцію у с.Новоукраїнське відвідав також запрошений гість із Ірландії, який залишився вельми вражений побаченим.

За допомогу та активне й всебічне сприяння у проведенні всеукраїнської гри-реконструкції на території с.Новоукраїнське Радивилівської об’єднаної громади організатори заходу та учасники радивилівської команди Ш.Т.У.Г. на чолі із Романом Бормовим висловлюють щиру подяку міському голові М.А.Карапетяну та його заступнику з гуманітарних питань О.В.Пастуху.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних