Радивилівщині представили нового військового комісара

Дата: 08.06.2018 10:31
Кількість переглядів: 2624

Фото без описуОчолив структуру підполковник Мельничук Василь Анатолійович, уродженець Острозького району, за чиїми плечима – більш як два десятиліття служби у системі військових комісаріатів.

На перше знайомство, яке провів військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату М.І.Гнатів, завітали голови Радивилівської та Крупецької об’єднаних громад М.А.Карапетян та В.В.Мошкун, голова районної ради В.М.Кондик, голова райдержадміністрації О.В.Ващук, начальник Радивилівського відділення поліції Ю.В.Семеренко,  керівник Радивилівської пожежно-рятувальної частини ДСНС у Рівненській області Б.В.Гетьман, спеціаліст з мобілізаційної роботи державної адміністрації О.М.Бекало, а також Ф.Г. Стецюк, головний лікар районної лікарні, де нині тимчасово розміщений Радивилівський військовий комісаріат.

Із біографічної довідки: Мельничук Василь Анатолійович, народився 2 січня 1971 року в с.Могиляни Острозького району Рівненської області. В 1988 році закінчив Могилянську середню школу, 1 серпня 1988 року призваний на дійсну військову службу Острозьким РВК Рівненської області та зарахований курсантом Васильківського військового авіаційно-технічного училища, яке закінчив в 1991 році.

З серпня 1991 року по березень 1995 року проходив військову службу в м. Арциз, Одеської області у військовій частині №54918 (Військово-транспортна авіація).

З березня 1995 року по серпень 2013 року проходив службу в системі військових комісаріатів Рівненської області.

З  серпня 2013 року – звільнений у запас (пенсіонер Міністерство оборони України). У березні 2014 року призваний по частковій мобілізації до Збройних сил України на посаду заступника військового комісара - начальника мобілізаційного відділення Здолбунівського РВК Рівненської області.

З  липня 2017 року  перебував на посаді військового комісара Здолбунівського районного військового комісаріату Рівненської області.

Наказом командувача Сухопутних військ Збройних Сил України призначений на посаду військового комісара Радивилівського районного військового комісаріату, Рівненської області. Одружений. Учасник бойових дій (участь в антитерористичній операції на сході України).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних