Примножуючи шанси на порятунок

Дата: 01.06.2018 14:39
Кількість переглядів: 598

Фото без описуСьогодні у бійців підрозділу Радивилівської ДПРЧ-7 -  позапланове «професійне» свято: вперше за всю історію діяльності пожежна частина отримує дороговартісне іноземне спецобладнання для проведення рятувальних робіт під час дорожньо-транспортних пригод. А це – комплект сучасних захисних касок, вантажопідйомні подушки, автоматизовані гідравлічні ножиці для розрізання металевих конструкцій. Загальна вартість обладнання, від якого напряму залежить оперативна допомога та порятунок людських життів –більш як триста тисяч гривень. Спецприладдя бійцям підрозділу вручив голова об’єднаної громади М.А.Карапетян.  Днями радивилівська делегація повернулася із міста Нове (Республіка Польща), де у рамках підписаної угоди про співробітництво на благодійній основі польська сторона і надала пожежній службі нашої громади  вже згадане устаткування. З цього приводу у актовій залі, наче на урочистості з нагоди професійного свята, зібрався увесь особовий склад пожежно-рятувальної частини.

  • З цим спорядженням наші оперативні заходи можна буде організовувати на більш якісному рівні. Ми щиро завдячуємо за такі важливі подарунки пожежній частині, адже з їх допомогою, щонайголовніше, буде збережено час -  такий важливий для порятунку чийогось життя, - звернувся до міського голови Миколи Аракеловича Карапетяна начальник Радивилівського районного сектору ГУ ДСНС України у Рівненські області Богдан Васильович Гетьман. -  Цінність кожної хвилини, зокрема, на місці дорожньо-транспортної пригоди, коли у салоні зім’ятого авто  - важко травмовані люди, і які потребують негайної допомоги медиків, добре усвідомлюють наші бійці. І, якщо раніше нам доводилося вирішувати такі ситуації, застосовуючи дещо застарілі технічні пристрої, ефективність яких залежить від механічного ресурсу, то тепер, впевнений, ситуація докорінно зміниться. Адже, маючи «на озброєнні» такі спецзасоби, оперативно-рятувальна робота працівників підрозділу стане ще більш результативною.

Про те, що радивилівська пожежно-рятувальна служба – одна із кращих у області, зауважив і представник Головного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій, підполковник  В.І.Синицький. Вручаючи символічний сувенір міському голові на знак подяки за різносторонню підтримку та співпрацю з пожежною службою, він вручив почесну грамоту й усьому підрозділу, наголосивши, що в професіоналізмі цього колективу не випадає сумніватися нікому. На цьому приємні моменти у колективі рятувальників не скінчилися: заслужене підвищення у професії, а з ним – і чергове звання сержанта служби цивільного звання, отримав працівник ДПРЧ-7  Б.М. Могільніцький, а почесну грамому від міського голови – О.В.Якимчук: за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток Радивилова.

Вивчивши під час візиту у Польщу діяльність тамтешніх добровільних пожежних дружин, міський голова наголосив, що в подальшому співпраця радивилівської громади з польськими партнерами все  більше набиратиме обертів. Адже, згідно із підписаною угодою, лінію старту, що стосується підтримки ініціатив та проектів у напрямку протипожежного захисту, перейдено. Впевненість щодо цього підкріплена і цілковитою згодою голови пожежної дружини міста Нове на укладення договору про подальшу тісну співпрацю з радивилівською службою рятувальників. Ця дружба  - запорука того, що матеріально-технічна база міської пожежної частини систематично  оновлюватиметься. А це, в свою чергу, дозволить на більш якісному рівні запобігати небезпеці. І в разі надзвичайної ситуації не втратити шанс, щоб у тих, хто  - на волосині від загибелі, таки було майбутнє.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних