Увагу й підтримку солдатам Великої Перемоги

Дата: 10.05.2018 10:56
Кількість переглядів: 685

Фото без описуВже минуло 73 роки з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною - ціною крові і сліз.

Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав своє життя і захистив від фашистського смерчу рідну землю. На території Радивилівської об’єднаної громади таких залишилось всього двоє: ветеранів, безпосередніх учасників Другої Світової війни – Казмірчук Олексій Іванович та Дурда Іван Йосипович. У вівторок, 8 травня, у День пам’яті та примирення, міський голова М.А.Карапетян, його заступник О.В.Пастух, а також голова Радивилівської міської ветеранської організації Д.К.Воронко відвідали солдатів Великої Перемоги за місцем проживання. Обоє вони вже відзначили свої поважні ювілеї,  дедалі частіше підводить здоров’я, дається взнаки відбиток, накладений війною. Нині вони особливо потребують нашої уваги, підтримки, допомоги. Турбота про ветеранство – покоління сміливих і мужніх людей, які у роки Фото без описуборотьби з фашизмом показали приклади масового героїзму та відданості своїй Батьківщині - основа основ устрою сучасної громади. З глибокою подякою за мирне небо, за життя, за щастя і свободу, за нашу вільну Батьківщину міський голова М.А.Карапетян вкотре засвідчив свою повагу сивочолим визволителям, вручивши їм напередодні чергової, 73-ї річниці Великої Перемоги, святкові продуктові набори.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних