Спільно з головою Радивилівської об’єднаної громади М.А.Карапетяном та місцевими комунальниками, цієї п’ятниці центральну площу Незалежності прикрашав трояндами і народний депутат України Олександр Дехтярчук. Привезені ним саджанці, які невдовзі розростуться у запашні, насичені барвами, квіткові оази, наголосив ініціатор заходу, мають символізувати сімейні цінності та устрій родини, які є традиційними для українців.

Народний депутат чітко задекларував свою позицію щодо збереження традиційної української сім’ї. Навіть мав брифінг з цього приводу у Верховній Раді разом із іншими депутатами. Мета такого занепокоєння має підстави, адже під виглядом євроінтеграції окремі політики намагаються просунути чужі для українських традицій речі. Виступаючи проти пропаганди одностатевих відносин та шлюбів серед українського населення, народний депутат ініціював на підтримку традиційного сімейного устрою доволі своєрідну «зелену» акцію, висаджуючи у населених пунктах свого виборчого округу незвичайні, «сімейні» клумби.

Акцентуючи увагу на проблемі та, разом із тим, покращуючи довколишній благоустрій. Днями, як ось в Радивилові, схожа ініціатива із висаджуванням троянд була реалізована у м.Дубно.

Разом ми висадили п’ятдесят кущів троянд. Маю надію, квіти від нашої команди тут гарно приживуться, - підсумував Олександр Володимирович власну участь у радивилівській акції на підтримку традиційного устрою української родини.Чому троянди не звичайні, а «сімейні», то це тому, що, пояснив пан Олександр, так своєрідно називається їхній рідкісний сорт. Розведенням цих рослин декоративного садівництва займаються аж у Полтаві, де вони й були закуплені. Цвітіння та морозостійкість квітів - доведені.

 

Наталка Янчин