Вітання міського голови

Дата: 05.04.2018 17:16
Кількість переглядів: 734

Фото без описуШановна радивилівська громадо та гості нашого краю!

Від імені Радивилівської міської ради, та від мене особисто прийміть найсердечніші вітання з нагоди Христового Воскресіння – найвеличнішого свята християнського світу!

Понад два тисячоліття Великдень є найбільшим святом вселенської християнської родини. Він несе людству надію, віру і любов, дає надзвичайне натхнення до життя у мирі і злагоді, єднає людські серця. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчуваємо його захист і підтримку. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам.

У ці радісні квітневі дні відродження усього живого бажаю вам міцного здоров’я, людського щастя, взаєморозуміння та поваги, душевної чистоти і гармонії, миру та спокою в сімейних оселях, непохитної віри у Воскреслого Христа.

Нехай зі світлою Пасхою Господньою здійсняться усі ваші прагнення та сподівання, а оселі наповняться святковим настроєм, добробутом, родинним затишком, теплом спілкування.  Нехай святкові дні осяють вас теплом і радістю, покладуть початок вашим майбутнім звершенням та успіхам, а Чудо Воскресіння Христового надихає нас на добрі та праведні справи.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

Зі щирою повагою і шаною,

міський голова  Микола Карапетян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних