На сторожі закону – до срібла на скронях

Дата: 10.11.2016 15:58
Кількість переглядів: 879

Фото без описуВже стала крилатою фраза  «…колишніх правоохоронців не буває». Одягнувши службовий мундир, кожен взяв на себе відповідальну і почесну місію - прийти на допомогу тим, хто зазнав біди.

Вже давно перебуває на заслуженому відпочинку, проте завжди в строю, з готовністю підставити плече та передати багатий життєвий досвід молодшим колегам полковник міліції, заслужений ветеран ОВС України Олександр Васильович Чепелюк.

Його особистий внесок у розвиток правозахисної служби краю більш, ніж вагомий. З 1983 по 1998 роки очолював тоді ще Радивилівський відділ міліції. За цей час О.В.Чепелюк зумів  професійно і якісно організувати роботу особового складу, доклав максимум зусиль, аби не допустити загострення криміногенної ситуації в межах міста та району, знаходив ефективні вирішення найзлободенніших і поточних питань, пов’язаних з дотриманням та охороною громадського правопорядку.

Півтора десятиліття після виходу на пенсію пропрацював керівником районного управління юстиції. Є адвокатом України.

З нагоди  Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ міський голова Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян привітав заслуженого ветерана МВС України, подякувавши йому за багаторічну, сумлінну службу на сторожі закону.

«Ветерани — це, передусім, досвід. За роки в правоохоронних органах Ви, Олександре Васильовичу, пройшли справжню школу життя, часто ризикуючи власним здоров’ям і життям задля охорони спокою людей. Тепер на ваших плечах лежить не менш відповідальне, до того ж - почесне завдання - націлювати свої знання й досвід на виховання молоді», -  наголосив Микола Аракелович під час вітання.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних