СВЯТКОВІ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ - УЧАСНИКАМ БОЙОВИХ ДІЙ

Дата: 14.03.2017 15:54
Кількість переглядів: 732

Фото без описуУ неділю, 19 березня, Радивилівська об’єднана громада відзначатиме одну із найбільш значущих та урочистих дат в історії – 73-ю річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.

Аби святкування пройшло гідно і організовано, у вівторок, 14 березня, відбулось засідання організаційного комітету, у ході якого було обговорено та затверджено відповідний план заходів.  У робочій нараді взяли участь голова об’єднаної громади М.А.Карапетян, його заступники В.М.Ісюк, О.В.Пастух, в.о. старост сіл об’єднаної громади А.Колдун, Л.Воронко, І.Крук, Л.Юсюк, представники ветеранських організацій Радивилівщини В.А.Бондар, Д.К.Воронко, працівники структурних підрозділів міської ради В.Маркович, І.Киричук. Учасниками організаційного комітету було узгоджено терміни впорядкування територій, прилеглих до пам’ятників та обелісків героям-визволителям, Меморіалу Слави та військового кладовища, досягнуто спільного рішення напередодні урочистостей відвідати оселі безпосередніх учасників бойових дій, які проживають на території об’єднаної громади, та вручити кожному з сивочолих фронтовиків продуктові набори. Голова районної ветеранської організації В.А.Бондар висловив пропозицію в рамках недільного святкування організувати символічну акцію об’єднання поколінь захисників-визволителів, висадивши вздовж Алеї Слави, що міському парку, кущі калини. За задумом, їх під час акції спільно закладуть солдатські руки, які захищали від ворога нашу землю більш як сім десятиліть тому, і  руки тих, які вже в наш час її суверенність на українському сході боронили від російської агресії.

За результатами засідання організаційного комітету було дано ряд доручень керівникам служб та відомств, які задіяні у підготовці та проведенні святкувань. Зокрема, відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради доручено організувати тематичні екскурсії учнівської молоді в історичний музей. В загальноосвітніх навчальних закладах громади намічено провести єдиний урок мужності за участю представників ветеранських організацій, а також провести відкриту першість КДЮСШ з баскетболу за участю команди Радивилова та запрошених команд з Бродів, Золочева, Буська.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних