Цієї пори на ставку Лев’ятинському впадає в очі одразу два значущі  перетворення: у висохле вщент плесо, нарешті, повернулась вода, а на знищеному корозією мості, який експлуатувався вже більш як півстоліття, розпочато ремонтні роботи.

Щойно сприятливими стали погодні умови, як бригада працівників Радивилівського КП «Комунальник» та робітників з благоустрою міської ради взялась за демонтаж зруйнованих перил та монтування нового обгородження по обидва боки мосту.

Перед початком зварювальння металевих конструкцій газозварювальник підприємства С.Омеляненко та перший заступник міського голови В.М.Ісюк (на фото) обмінюються думками з приводу виконання наміченого об’єму робіт.

У ставок повернулась вода, тож від того, чи надійно облаштований міст, залежить, в першу чергу, безпека людей у сезон відпочинку. Але не тільки: цією дорогою, що при межі міста з селом Лев’ятин, щодня курсує чимало пішоходів, в тому числі - багато дітей. Тож його укріплення – одне з першочергових завдань міської ради. І ми поетапно беремося ліквідовувати локальні пошкодження конструкції. Наприклад, дещо раніше на мості було проведено бетонування днища шлюзу та укріплення його стінок, - так прокоментував ремонтний процес Віктор Михайлович.

За його словами, орієнтовна вартість ремонту перевищує десять тисяч гривень.

Наш кор..