Рідне місто моє, ти щасливої долі колиска!

Дата: 29.05.2017 15:06
Кількість переглядів: 1052

Фото без описуЗ нагоди відзначення 453-ї річниці першої писемної згадки про Радивилів, минулої суботи у місті відбулися святкування, які знову об’єднали всіх його жителів у згуртовану і небайдужу громаду.

Програма святкування Дня міста була розписана з самого ранку і до вечора – на радивилівців та гостей міста чекало багато різних подій. Серед найголовніших заходів: відкритий кубок міського голови з футболу, сімейний квест «Місто моє», презентація майстер-класів Рівненського центру професійно-технічної освіти обласного центру зайнятості, святковий концерт за участю кращих творчих колективів міста, сюрприз для закоханих та багато-багато іншого.

  • Це свято дороге для кожного з нас, бо наповнює наші серця гордістю за земляків,  дає ще одну нагоду освідчитися місту у щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати і творити в ньому, - виголосив міський голова М.Карапетян громаді під час урочистого вітання. Висловлюючи подяку за всі добрі справи, вчинки, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста, покращення добробуту мешканців міста і підтримку того, що вже вдалося зробити, під загальні оплески велелюдної громади, почесними грамотами обласної ради М.Карапетяном були нагороджені його перший заступник В.М.Ісюк, директор комунального підприємства «Комунальник» А.І.Ковальов, директор міського НВК «школа№1-гімназія» А.В.Фаєвська. Ініціативним, творчим містянам, завдяки яким Радивилів невпинно розвивається та розбудовується, вручив подяки і народний депутат від нашого виборчого округу О.В.Дехтярчук. У числі нагороджених – Д.К.Воронко, голова міської ветеранської організації, І.Й.Полетко, депутат Радивилівської міської ради, О.А.Шпес, художній керівник КЗ «Міський будинок культури», О.В.Проказюк, заступник директора, завідувач відділенням стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Радивилівського територіального центру соціального обслуговування громадян, Л.П.Гунько, маніпуляційна медична сестра поліклініки. Відповідно до розпорядження міського голови, подяками та подарунками міської ради було відзначено І.Ф.Ткачука, директора Рівненського обласного центру зайнятості, В.І.Псюка, директора Рівненського центру професійно-технічної освяти державної служби зайнятості, Ю.І.Джуня, директора ТзОВ «Юрмія», І.О.Кирика, директора ТзОВ ВКП «Щедра нива», В.І. Муху, генерального  директора ПП «Агро-Експрес-Сервіс», В.В.Ткачука, директора ТзОВ ШТП «Маяк». За підсумками огляду-конкурсу «Кращий двір», заохочувальні подарунки та грамоти міської ради отримали жителі, чиї приватні господарства вирізняються зразковим благоустроєм - Т.М.Бернадська, Ю.В.Семеренко, Н.А.Матюшок.  За активну участь у громадському житті міста, цілеспрямовану і плідну роботу, співпрацю з органами місцевого самоврядування грамотами та пам’ятними подарунками міської ради нагороджені В.І.Грановський, начальник Радивилівського району електричних мереж ПАТ «Рівнеобленерго», В.М.Колесник, директор Радивилівського професійного ліцею, О.В.Олійник, директор КП «Радивилівтеплосервіс», О.Г.Плевако, т.в.о. військового комісара Радивилівського райвійськкомату, О.П.П’янтковський, член виконавчого комітету міської ради, старший інспектор дорожнього нагляду Радивилівського відділення поліції, І.М.Воронко, голова районної громадської організації інвалідів, депутат міської ради; депутати міської ради О.Є.Дідук, В.М.Дідук; М.В.Мартинюк, член ради районної ветеранської організації, приватні підприємці В.М.Шелестюк, М.О.Браславець.

Не залишилися без відзнаки також працівники місцевих підприємств, установ, організацій, які за свою багаторічну та сумлінну працю зробили значний внесок у розвиток міста в різних галузях: С.М.Вознюк, вчитель міського НВК «школа№2-ліцей» ім..П.Г.Стрижака, В.В.Вітковська, керівник хореографічного гуртка Радивилівського міського будинку школяра, Н.В.Макотринська, лікар-оториноларинголог районної лікарні, А.П.Мамчур, тренер-викладач Радивилівської КДЮСШ, С.А.Пізюр, директор Радивилівського міського Будинку культури, А.А.Сірко, викладач міського КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв», Д.М.Бречко, О.І.Крохмаль, робітники з благоустрою та санітарної очистки міста, В.Ф.Мазеін, машиніст екскаватора комунального підприємства «Комунальник».  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних