Яскравою мистецькою подією у графіку святкового січня став звітний концерт вихованців фортепіанного відділу Радивилівської школи-мистецтв під назвою “Новорічно-різдвяний калейдоскоп”

Дата: 17.01.2018 13:58
Кількість переглядів: 678

Фото без опису

Впродовж більш як години дитячі пальчики вели майстерну розмову із одним з найблагородніших музичних інструментів – аристократом-фортепіано. І яких тільки тем його чорно-білі клавіші не торкнулись! Почергово змінюючи акорди - з мінорних на мажорні - розповіли і про лісову-красуню «Ялинку», і про «Святу вечерю». Просто посеред зими повели слухачів на літню «Прогулянку під дощем», а тоді подарували гостям ще й яскравий «Відтінок сонця». Неважко здогадатися, скільки зусиль і часу знадобилося юним меломанам а також їхнім творчим наставникам, скільки кропітких та виснажливих репетицій, аби вчора у концертному залі школи мистецтв війнуло чарами від чудової феєрії людського Таланту. 

Захоплення глядацької аудиторі викликав кожен наступний номер: неординарно та з творчим смаком було організовано все. Навіть сам стиль проведення звітного концерту. Новорічно-різдвяний калейдоскоп об’єднав разом із нинішніми вихованцями фортепіанного відділу і його талановитих випускників, які нині продовжують вдосконалювати свою майстерність у музичних училищах, консерваторіях. Таких, зокрема, як Дмитра Прокопця, Вікторію Бурделяк, Владиславу Ясковець. Урізноманітнили святкову палітру виступи вокальних ансамблів середнього та молодшого класів. У всьому цьому творчому різнобарв’ї  дуже яскраво засвітились зірочки  І.Чалик, Є.Козіброди, В.Тищука, Д.Чупіної, К.Остапчук, Н.Гаврилюк, Д.Бондарчук, О.Молявчик, К.Кожевнікової, І.Паскаля, К.Сеник, Б.Дейнеки, Д.Кіщун, Я.Гунько, А.Семенюк, Д.Семенюк, К.Сірко, Г.Дацюк, Я.Гунько. Безумовно, нам варто запам’ятати ці імена. Окремі серед цих, поки що юних, піаністів, без сумніву, матимуть велике майбутнє у світі української класичної музики.  На завершення був новорічний феєрверк, спільно виконаний викладачами фортепіанного відділу, та висока оцінка за святковий виступ від керівника школи С.В.Клюй.

Висловивши подяку кожному, хто у морозяний січневий вечір частинкою тепла власного серця зумів подарувати глядачеві справжню райдугу людських емоцій, вона запросила усіх ще й на звітний концерт вихованців духового відділу школи мистецтв, який відбудеться вже в лютому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних