Пошук

У рік новий - дощ стелив дорогу

Дата: 02.01.2018 12:54
Кількість переглядів: 797

Фото без описуПо-весняному теплою, без снігу та найменшого натяку на зимовий морозець, запам’ятається нам новорічна ніч 2018-го.

Але навіть такі погодні сюрпризи не вплинули на її святковий сценарій: народження нового року проходило у звичній усім атмосфері радості, добра, єднання.

Наче яскрава ялинкова іграшка, у переливах яскравої ілюмінації, терпляче чекала на свою зіркову мить міська площа. Вже після опівночі, коли святкові тости у колі рідних та друзів було виголошено, саме вона стала епіцентром забав та розваг.  Центр міста наповнився запальною музикою, сяйвом бенгальських вогнів та новорічними вітаннями Діда Мороза й Снігуроньки. Нового щастя та нових звершень, більше світлих миттєвостей у новому році, миру та усіляких родинних гараздів жителям громади  вже традиційно побажав міський голова М.А.Карапетян. Казку новорічної ночі продовжило видовищне музично-піротехнічне шоу: під загальну радість небо над міською площею пронизали тисячі іскор феєрверку. Творчих штрихів у святкову картину додали і виступи художніх колективів міського будинку культури. У їхньому виконанні прозвучали новорічно-різдвяні пісні та щедрі віншування. У розпал концертної програми, замість довгоочікуваного снігу, над містом пронісся рясний дощ. Але й таку, зовсім не новорічну примху погоди, більшість присутніх розцінили  як гарну прикмету: мовляв, майбутній рік принесе радивилівцям гарний достаток…

Ось так, з дощем замість снігу, з плюсовими, майже весняними температурними показниками, але з незмінними сподіваннями, що ці дванадцять місяців у житті нашої громади будуть більш щедрі на хороші події, багаті на плідні досягнення, радісні емоції, та  неодмінно примножать добробут кожної родини, зроблено крок у новий, 2018-ий! Якою б не була погода за вікном, пройдімо його життєвими поворотами разом і впевнено. Назустріч мріям. Наперекір випробуванням…

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних