У вівторок, 23 травня, до учнів-першокласників Дружбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітало чудове свято прощання з Буквариком.

Ще зовсім нещодавно наші дітки брали тремтячими рученятами свій перший шкільний підручник - Букварик, відкриваючи разом з ним цікаві знайомства з літерами, першими словами, казочками та оповіданнями. Непомітно збігли місяці навчання, і настав час вдячно промовити Букварику слова прощання. Скільки  радості було  в маленьких дитячих очах, коли вони ділилися своїми знаннями з гостями, які були присутні на святі. А скільки  гордості, коли класний керівник Надія Василівна Ковальчук відзначила кожного вихованця за старанну поведінку та шкільні успіхи. Дуже гарне свято підготували дітки, демонструючи свою дружбу з книгами у таночках, піснях, віршах. Допомагали їм у цьому учні-п’ятикласники. Далі на наших школяриків чекає ще багато цікавих сторінок, але першою книгою, яка навчила грамоти, по-праву вважається Буквар.

За організацію такого прекрасного свята від  імені всіх батьків висловлюю щиру подяку класному керівнику Надії Василівні Ковальчук: за те, що зуміла об’єднати наших діток в дружну шкільну родину, впродовж року сіючи в їх світлі голівки знання, даруючи кожному вихованцю материнську любов і ласку.

                                                                                                                                      Ірина Мельник,  мама першокласниці