Пошук

Теплий дім зекономить родинний бюджет

Дата: 10.02.2017 12:33
Кількість переглядів: 698

Про чинники, які б допомогли суттєво знизити суми до оплати за комунальні послуги у щомісячних платіжках, головам ОСББ м.Радивилова розповіли представники Ощадбанку з м.Рівне В. Літвінчук, Г.Ткачук, а також представник Світового банку М. Лук’яненко.

Днями у залі засідань Радивилівської міської ради відбувся відкритий семінар, у ході якого співвласники об’єднаних багатоквартирних будинків ознайомилися з  унікальною на сьогодні державною програмою кредитування,  за умовами якої позичальникам може бути повернено навіть до 75-ти відсотків тіла кредиту. Фінансова підтримка розрахована як жителів багатоквартирних будинків, так і на мешканців індивідуальних домоволодінь, і здійснюється в рамках співпраці України з Європейським Союзом у питаннях, що стосується переведення країни на режим ощадливого використання енергоресурсів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних