Зі зброєю в руках – за мирне життя свого народу

Дата: 06.12.2016 12:17
Кількість переглядів: 918

Фото без описуМиулої п’ятниці в районному будинку культури відбулось вручення нагород учасникам бойових дій в зоні проведення АТО з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України.

 Захисників з Радивилівщини, які брали участь в антитерористичній операції на сході України привітали керівники міста й району: заступник голови Радивилівської обєднаної територіальної громади В.Ісюк, голова адміністрації О.Ващук, голова районної ради В.Кондик, районний військовий комісар Л.Кучкуда.

Відкриваючи урочисте зібрання, районний військовий комісар Л.Кучкуда наголосив, що збройні сили України пройшли нелегкі етапи свого становлення: від занепаду до повного відновлення потенціалу. І сьогодні цілком здатні відстоювати кордони країни, її незалежність та суверенітет.

Під гарячі оплески земляків, чоловіки у камуфляжі піднімалися на сцену, де з непохитною готовністю підтверджували священний девіз обраної професії: «Служу народу України!».

Прозвучало впевнене і доленосне, наче молитва: сильна армія, разом з мільйонами небайдужих українців, які за час неоголошеної гібридної війни всіма силами допомагали й продовжують допомагати фронту, здатні відновити територіальну цілісність, мир та стабільність у нашій державі.

Після офіційної частини з побажаннями бадьорості духу та козацького здоров’я, до військовослужбовців звернулися творчі колективи районного будинку культури. Дарували зі сцени свої таланти, зокрема,  народний аматорський хор «Забава», дитячий зразковий вокальний ансамбль «Перлинки», хореографічна студія «Калейдоскоп», жіночий вокальний квартет «Лілея», сольні виконавці І.Коротун, М.Петровська.

Наталка Янчин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних