Зустріч з учнями професійного ліцею

Дата: 27.10.2017 12:00
Кількість переглядів: 644

Фото без описуЩороку професійний ліцей зараховує на навчання сотні дітей. Особливої уваги потребують першокурсники, оскільки вони адаптовуються у новому середовищі, набувають навиків самостійності, звикають до самообслуговування. Далеко не всі вони можуть відразу звикнути до того, що допомога мами замінюється допомогою вихователя, соціального педагога, психолога чи вчителя. Дякуючи вихователям, які щодня працюють із юнаками та дівчатами, що проживають у гуртожитку, діти швидко звикають до самостійного життя. Тут осторонь не стоять і фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спеціалісти служби у справах дітей адміністрації, оскільки спільні зустрічі, відверте спілкування допомагає учням вирішувати свої проблеми.

Нещодавно дві групи першокурсників мали змогу поспілкуватися на такі теми, як правопорушення вчинені неповнолітніми, стосунки між юнаками та дівчатами, формування відповідального батьківства. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних