Оголошено місячник з покращення благоустрою та санітарного стану на території ОТГ

Дата: 12.04.2017 11:51
Кількість переглядів: 756

Фото без описуРадивилівська міська рада відповідно до розпорядження міського голови №94-р від 13 березня 2017 року «Про оголошення місячника благоустрою на території Радивилівської об’єднаної територіальної громади» оголошує місячник з покращення благоустрою та санітарного стану території Радивилівської об’єднаної територіальної громади, який проводитиметься з 17 березня по 15 квітня 2017 року.

Звертаємось до керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємців та жителів громади з проханням максимально відповідально поставитися до прибирання та приведення в належний естетичний та санітарний стан адмінбудівель, приміщень, будинків та прилеглої до них території, виконати на них необхідні роботи з поліпшення благоустрою та покращення санітарного стану, а саме: ретельно прибрати власні та прилеглі території, вивезти сміття, обрізати дерева та кущі, побілити стовбури дерев та бордюрні камені, по необхідності пофарбувати фасади, цоколі, огорожі.

По закінченню місячника з покращення благоустрою та санітарного стану території Радивилівської об’єднаної територіальної громади буде проведено перевірку.

За невиконання або неналежне виконання робіт під час проведення місячника порушники будуть притягуватись до адміністративної відповідальності відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що передбачено накладання штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян, які є суб’єктами підприємницької діяльності — від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

                                                                                           Міськвиконком


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних