Зміни в селі почали з наведення благоустрою

Дата: 21.11.2017 11:41
Кількість переглядів: 746

Фото без описуДерева – не лише зелена окраса населених пунктів, а й потенційна небезпека. Особливо, коли вони відживають свій вік і набувають статусу аварійних… Аби струхлявілі  дерева, бува, не впали на голову комусь із випадкових перехожих, у старостинських округах об’єднаної громади на повні оберти розгорнуто роботу з їх видалення. На місцях зрізаних велетнів, вже традиційно, запланували висадити молоді саджанці.

Наводять лад у тепер вже спільному господарстві об’єднаної громади, ефективно використовуючи для цього кожен погідний день. Координуючи і людський ресурс, і матеріальний потенціал. Зарадити такому небезпечному сусідству з аварійними деревами жителям сіл усі ці дні допомагають і  працівники  бригади з благоустрою, і профільний інспектор міської ради. Від роботи не відмовляється ніхто: до спільної справи, де це необхідно, активно долучаються і в.о. старост сіл громади.  В такому жвавому робочому темпі вдалось осилити чималий фронт робіт по ліквідації аварійних дерев.  Зрізано, зокрема, височезні ялини в с.Підзамче біля приміщення сільської ради, які уже не стільки втішали затінком у спеку, як були дошкульною причиною цілорічної вологості у адмінприміщенні. Схожа ситуація склалась і в с.Дружба: там хвойні дерева обігнали верхівками дах школи, створивши розлогий «щит» з гілля просто біля стін навчального закладу. Розповідаючи про організацію розчищення дружбівської школи від масивних ялин, інспектор з благоустрою, земляних робіт та екології міської ради Ю.В.Адамський відзначив, що  обрізка дерев відбувається сплановано, відповідно до встановленого законом порядку: спочатку відповідною комісією проводяться обстеження та складається акт на зрізування аварійних дерев. Після цього матеріали комісії готуються на розгляд  міськвиконкому. На підставі його рішення видається ордер, закріплений висновком екологічної інспекції, відповідно до якого  й проводяться усі подальші дії. На черзі, як поінформував Юрій Володимирович, наведення ладу із зеленими насадженнями на території сільського ФАПу в Батькові.

Наталка Янчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних