Міська рада переходить на електронну систему голосування

Дата: 18.12.2017 10:47
Кількість переглядів: 700

Фото без описуВідповідні зміни до регламенту міської ради депутати внесли сьогодні, в ході роботи другого пленарного засідання чергової, 32-ї сесії.

Очікується, що електронну систему поіменного голосування  зможуть випробувати вже в понеділок, 25 грудня, під час третього пленарного засідання 32-ї чергової сесії. Саме тоді депутати затверджуватимуть міський бюджет на 2018 рік. Крім цього, народними обранцями були внесені необхідні корективи і до міського кошторису. Депутати, зокрема, ухвалили перерозподіл коштів з резервного фонду міського бюджету, що дасть змогу в повному обсязі виконати програму розвитку молочного скотарства та сервісного обслуговування великої рогатої худоби, яка утримується сільським населенням Радивилівської об’єднаної громади; придбати новорічні прикраси на ялинки у старостинські округи, завершити поточний ремонт доріг, забезпечити необхідними інструментами та інвентарем сферу благоустрою. Реагуючи на різноманітні звернення громадян соціально-вразливих категорій, депутати й на сьогоднішньому голосуванні не зрадили принципам милосердя, співчуття, відповідальності за людські долі. Ними одноголосно було затверджено рішення не залишати наодинці з бідою радивилівську родину Радіо, яку днями спіткало лихо: сталась пожежа в їхньому житловому будинку. Тож іще до новорічних свят постраждалим буде надано першу виплату матеріальної допомоги з міського бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних