Проте й витрати на утримання службовців подекуди таки вражають

Дата: 10.10.2017 10:24
Кількість переглядів: 774

У ході недавнього візиту в район народний депутат України Олександр Дехтярчук люб’язно надав редакції копії аналітичних матеріалів щодо розвитку об’єднаних територіальних громад Рівненщини та нашого району зокрема у нинішньому році.

Ось що засвідчує оцінка фінансової спроможності вісімнадцяти об’єднаних територіальних громад області за І півріччя 2017 року.

Із розрахунку на 1 мешканця, середній показник надходжень власних доходів збільшився на 534 грн. і склав 890 грн. При цьому, по Крупецькій ОТГ цей важливий показник склав 1553,6 грн.., по Радивилівській - 1131, 2 грн., а по Козинській – 665,0 грн.

 

Як показують статистичні дані, найбільша штатна чисельність працівників виконавчого апарату затверджена Млинівською ОТГ – 107 осіб, найменша – Підлозцівською ОТГ – 13 осіб. Для порівняння: у Радивилівській ОТГ 59 службовців, у Крупецькій – 45, а в Козинській – 71 службовець!

В аналітичній записці зазначається, що, виходячи з розрахунку чисельності населення громад та чисельності службовців, найбільше навантаження на одного службовця з надання послуг у Радивилівській ОТГ – 272 особи, найменше – у Козинській ОТГ -107 осіб (в Крупецькій ОТГ -129 осіб).

За підсумками першого півріччя 2017 року найбільша питома вага видатків на утримання службовців у фінансовому ресурсі ОТГ (без урахування субвенцій) припадає на бюджет Пісківської ОТГ - 43%, найменша – на бюджет Радивилівської ОТГ – 13%. У Крупецькій ОТГ видатки на утримання службовців у фінансовому ресурсі складають 20 відсотків, у Козинській – 38%.

Підготував Володимир МартинюкФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних