Перевиконано бюджет, розподілено фінансування

Дата: 07.09.2017 10:06
Кількість переглядів: 800

В ході роботи позачергової сесії міської ради, яка відбулась вчора, 6 вересня, депутати затвердили перелік об'єктів, видатки на які цьогоріч будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

Відповідно до проектно-кошторисної класифікації, міська рада співфінансуватиме, зокрема, проведення капітального ремонту Фото без описуПідзамчівського  дошкільного навчального закладу "Теремок" (заклад чині перебуває чи не у найжахливішому експлуатаційному стані серед інших ДНЗ громади), будівлі Немирівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (ремонт даху, перекриття спортивного залу), твердопаливної котельні, тепломережі та внутрішньої системи опалення Башарівської школи-філії, внутрішньої системи опалення Дружбівської загальноосвітньої школи. На ці статті витрат передбачено 405 000 гривень з міського бюджету. Рішенням сесії міської ради було виділено субвенцію в сумі 40 000 гривень на оплату теплопостачання Радивилівській районній лікарні. Затвердивши запропоновані зміни до міського бюджету, які довела до відома депутатів заступник міського голови з фінансово-економічних питань І.Довбиш, сесія злагоджено підтримала й інші важливі проекти рішень, зокрема, такі, що регулюють земельні відносини жителів об'єднаної територіальної громади.

В ході голосування було ухвалено зміни до Програми розвитку земельних відносин в м. Радивилів на 2016-2020 роки, депутати підтримали рішення і щодо прийняття на  баланс Радивилівської міської ради багатоквартирного житлового будинку з метою співфінансування робіт по заміні його покрівлі.

Наталка Янчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних