Профілактичні заходи до Дня боротьби зі СНІДом

Дата: 07.12.2017 09:32
Кількість переглядів: 674

  Фото без опису За десять місяців 2017 року в Україні за даними Центру громадського здоров’я МОЗ України було зареєстровано 14667 нових випадків ВІЛ-інфекції (з них 2158 дітей до 14 років). Всього з 1987 року в Україні офіційно зареєстровано 312091 випадок ВІЛ-інфекції. Від СНІДу в Україні померло 44221 людина. Ця статистика говорить про те, що проблема СНІДу набирає обертів і потрібно вчасно застерегти молодь від захворювань. Важливим моментом є профілактичні заходи спрямовані на ранні незахищені статеві стосунки, які можуть мати згубні наслідки.

         До Дня боротьби зі СНІДом міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено цикл бесід з питань профілактики ВІЛ-інфекції та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей. Цікавою та змістовною була бесіда із учнями професійного ліцею, які мали можливість детальніше дізнатися про шляхи передачі та наслідки ВІЛ-інфекції, групи ризику ВІЛ-інфікованих, як захистити себе у медичних закладах та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних