Настільний теніс – спорт, гра і здоров’я!

Дата: 27.06.2017 09:27
Кількість переглядів: 922

Фото без описуНемає жодної галузі, жодної людини, яка б не жила молодістю. Тому і спортивне життя міста має своїх чемпіонів, а також щоразу відкриває їх нові імена. Присвячений святкуванню Дня молоді, в місті відбувся чемпіонат з настільного тенісу.

На це спортивне дійство у приміщення міського центру служб для дітей, сім’ї та молоді прибули 17 спортсменів, в числі яких – 12 дорослих і 5 школярів, які майстерно володіють ракеткою та демонструють чудові результати у тенісних матчах.

Забігаючи наперед, хочеться відзначити високий рівень організації недільних змагань: в числі тих, хто доклав зусиль, аби спортивна зустріч пройшла на високому рівні, і міський житель, керівник гуртків Радивилівського будинку школяра Валерій Булига.

Змагання за першість міста з настільного тенісу підкріплювала гостра, безкомпромісна боротьба, кожен учасник виявляв бажання стати переможцем та продемонструвати високу техніку гри.

Першими за тенісний стіл вийшли молодші учасники, і перше місце у цій віковій категорії виборов Артем Булига, друге місце – Віктор Головчук, третє – Микола Пуха, Богдан Мисик був четвертим, а Станіслав франко – п’ятим.

Дорослі ж тенісисти розпочали дуелі у одиничних розрядах. Тут бій точився за кожне очко, за кожну подачу, а високу спортивну напругу під час матчів виказували краплі поту на обличчях учасників. За результатами гри, перше місце виборов Валерій Булига, другим був Ярослав Ратинський, третє – Сергій Федюшин, четверте – Юрій Франко, п’яте – Володимир Крук, шосте – Ігор Морозюк, сьоме – Сергій Курій, восьме – Едуард Хребтієвський, девяте – Назар Шевченко, десяте – Сергій Дейнека, одинадцяте – Сергій  Санніков, дванадцяте – Олександр Мельничук. Дуже цікаво і емоційно пройшли змагання у чоловічих парних розрядах. За їх підсумками, перше місце виборола пара В.Булига-Я.Ратинський, друге місце – С.Федюшин-Е.Хребтієвський, третє місце  - Ю.Франко-С.Курій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних